Έναρξη για την εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας

19 Ιουλίου, 2017 21:17 Επιμέλεια: /

pazari 2017 (11)

Τις πύλες άνοιξε σήμερα η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας και τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για την εμποροπανήγυρη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τους πωλητές.

Φέτος  έχουν ενοικιαστεί και οι 220  χώροι (200 εμπορικά και 20 για σουβλάκια )  , με τους χώρους που χρησιμοποιούνται τα σουβλάκια να γίνονται ανάρπαστοι. Όσο για την διάρκεια της Εμποροπανήγυρης φέτος θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή.

Τέλος επειδή η συλλογή των χρημάτων από τα ενοικιαστήρια ( είναι δύσκολη υπόθεση )  , αυτό γίνεται φέτος πριν την εγκατάσταση του ενδιαφερόμενου και αντιστοιχεί για τα εμπορικά σε 250 και 150 ευρώ  ανάλογα νε την ζώνη , ενώ για τα σουβλάκια 350 ευρώ. Οι Καλαμπακιώτες εκθέτες , άτομα με ειδικές ανάγκες , τρίτεκνοι κ.λ.π. ,τυγχάνουν μια έκπτωση του 20%.

Πρόκειται για έναν μεγάλο αριθμό παρά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε και γι’  αυτό υπάρχει εξήγηση. Κάποτε οι επαγγελματίες ικανοποιούταν από τα χρήματα που έβγαζαν στα εμπορικά τους και δεν πουλούσαν  τα είδη τους και στα παζάρια. Αυτό δυστυχώς άλλαξε και ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Φυσικά η εμποροπανήγυρη θα στεφτεί με επιτυχία εφόσον έχει και αρκετό κόσμο κάτι που εύχονται τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.