Έναρξη για την εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
19 Ιουλίου 2017, 21:17

Τις πύλες άνοιξε σήμερα η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας και τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για την εμποροπανήγυρη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τους πωλητές.

Φέτος  έχουν ενοικιαστεί και οι 220  χώροι (200 εμπορικά και 20 για σουβλάκια )  , με τους χώρους που χρησιμοποιούνται τα σουβλάκια να γίνονται ανάρπαστοι. Όσο για την διάρκεια της Εμποροπανήγυρης φέτος θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή.

Τέλος επειδή η συλλογή των χρημάτων από τα ενοικιαστήρια ( είναι δύσκολη υπόθεση )  , αυτό γίνεται φέτος πριν την εγκατάσταση του ενδιαφερόμενου και αντιστοιχεί για τα εμπορικά σε 250 και 150 ευρώ  ανάλογα νε την ζώνη , ενώ για τα σουβλάκια 350 ευρώ. Οι Καλαμπακιώτες εκθέτες , άτομα με ειδικές ανάγκες , τρίτεκνοι κ.λ.π. ,τυγχάνουν μια έκπτωση του 20%.

Πρόκειται για έναν μεγάλο αριθμό παρά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε και γι’  αυτό υπάρχει εξήγηση. Κάποτε οι επαγγελματίες ικανοποιούταν από τα χρήματα που έβγαζαν στα εμπορικά τους και δεν πουλούσαν  τα είδη τους και στα παζάρια. Αυτό δυστυχώς άλλαξε και ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Φυσικά η εμποροπανήγυρη θα στεφτεί με επιτυχία εφόσον έχει και αρκετό κόσμο κάτι που εύχονται τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .