Έναν υπέροχο κήπο έφτιαξαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

21 Απριλίου, 2016 13:04 Επιμέλεια: /

DSC_9556

Στην δημιουργία ενός όμορφη κήπου και ενός θερμοκηπίου προχώρησαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Είναι γεγονός ότι η δημιουργία ενός κήπου στην αυλή του σχολείου απαιτεί προετοιμασία και εξοικείωση με τα φυτά ωστόσο μαζί με την βοήθεια των δασκάλων τους και ενός γεωπόνου του Δήμου Καλαμπάκας ξεκίνησαν σήμερα την δημιουργία του, φυτεύοντας λουλούδια και ρίχνοντας σπόρους τους οποίους προμηθεύτηκαν με την βοήθεια των γονιών τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο κήπος θα ομορφαίνει την αυλή του Σχολείου καθημερινά και θα συντηρείται όλο το χρόνο ανεξαρτήτως αν το Σχολείο είναι ανοιχτό ή όχι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.