Ένα ταλέντο

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
23 Ιουνίου 2015, 08:08

Παρεμπιπτόντως , οφείλω να ομολογήσω ,  βρέθηκα  την Κυριακή το μεσημέρι στην εκδήλωση της μουσικής σχολής του Δήμου  στην αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» όπου ο σπουδαστής  της Μιχάλης Ζαρόπουλος έδινε  ρεσιτάλ   σόλο κιθάρας  που αποτελεί προαπαιτούμενο για τις εξετάσεις  απόκτησης  πτυχίου μουσικών σπουδών.

Για πρώτη φορά άκουσα το γνωστό κατά τ’  άλλα μουσικό όργανο, την κιθάρα , να βγάζει τέτοιον γλυκόλαλο ήχο ως αποτέλεσμα  των δακτύλων  του  δεξιοτέχνη , όπως αποδεικνύεται , Μιχάλη Ζαρόπουλου  αλλά και τέτοιο μάγεμα του ακροατηρίου .

Είναι εμφανές , όπως τόνισαν  τόσο η Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής κυρία Όλγα Κουτσιαλιάρη  , όσο και ο δάσκαλός του κ. Δριτσέλης  , ότι πρόκειται για ένα ταλέντο που θα έχει μια λαμπρή καριέρα , αν το θελήσει , στο χώρο της μουσικής .

Ωστόσο είναι εξ’  ίσου  σημαντικός ο ρόλος και η μουσική παιδεία που παράγει η μουσική σχολή του Δήμου κάτι που πρέπει να μας χαροποιεί γιατί μέσα στην γενικότερη εποχή της κρίσης και της παρακμιακής ακρισίας , κάτι ποιοτικό ξεχωρίζει !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .