Ένα ταλέντο

23 Ιουνίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

images_DCE

Παρεμπιπτόντως , οφείλω να ομολογήσω ,  βρέθηκα  την Κυριακή το μεσημέρι στην εκδήλωση της μουσικής σχολής του Δήμου  στην αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» όπου ο σπουδαστής  της Μιχάλης Ζαρόπουλος έδινε  ρεσιτάλ   σόλο κιθάρας  που αποτελεί προαπαιτούμενο για τις εξετάσεις  απόκτησης  πτυχίου μουσικών σπουδών.

Για πρώτη φορά άκουσα το γνωστό κατά τ’  άλλα μουσικό όργανο, την κιθάρα , να βγάζει τέτοιον γλυκόλαλο ήχο ως αποτέλεσμα  των δακτύλων  του  δεξιοτέχνη , όπως αποδεικνύεται , Μιχάλη Ζαρόπουλου  αλλά και τέτοιο μάγεμα του ακροατηρίου .

Είναι εμφανές , όπως τόνισαν  τόσο η Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής κυρία Όλγα Κουτσιαλιάρη  , όσο και ο δάσκαλός του κ. Δριτσέλης  , ότι πρόκειται για ένα ταλέντο που θα έχει μια λαμπρή καριέρα , αν το θελήσει , στο χώρο της μουσικής .

Ωστόσο είναι εξ’  ίσου  σημαντικός ο ρόλος και η μουσική παιδεία που παράγει η μουσική σχολή του Δήμου κάτι που πρέπει να μας χαροποιεί γιατί μέσα στην γενικότερη εποχή της κρίσης και της παρακμιακής ακρισίας , κάτι ποιοτικό ξεχωρίζει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.