Ένα όμορφο προγαμιαίο γλέντι στη Καλαμπάκα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

31 Αυγούστου, 2017 20:54 Επιμέλεια: /

DSC_2684

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει το ερχόμενο Σάββατο η Καλαμπακιώτισα Ευσταθίου Ελισάβετ προκειμένου να παντρευτεί τον καλό της.

Για το λόγο αυτό το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στη Καλαμπάκα πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο προγαμιαίο γλέντι με ζωντανή μουσική μέχρι τα ξημερώματα.

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών για να ευχηθούν “η ώρα η καλή” στην Ελισάβετ και την οικογένεια της, ενώ οι φίλοι του γαμπρού κράτησαν τις παραδόσεις τηρώντας το έθιμο της κουλούρας.

Ευχόμαστε στην Ελισάβετ και τον Ευστράτιο η ώρα η καλή και να είναι πάντα ευτυχισμένοι και στους γονείς των παιδιών να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.