Ένα ολόκληρο Νοσοκομείο στην Καλαμπάκα – Άρχισαν να πραγματοποιούνται οι εξετάσεις στην διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Διβάνη

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
13 Νοεμβρίου 2015, 09:30

Κλιμάκιο 120 εθελοντών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, που αποτελούταν από 40 ιατρούς, νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό θα ταξιδέψει στην Καλαμπάκα , ο όμιλος «ΥΓΕΙΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας  στα πλαίσια της Καμπάνιας του «Ταξιδεύουμε για την Υγεία» σήμερα  Παρασκευή 13 και αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου προσφέρουν σε όλους τους δημότες δωρεάν Ιατρικές αλλά και διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται  στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Divani Meteora από τις 07:30 έως  16:00 το μεσημέρι.

Οι εξετάσεις διενεργούνται από ομάδα γιατρών που περιλάμβανε παθολόγους, καρδιολόγους, χειρουργούς, οφθαλμίατρους, παιδίατρους, πλαστικό χειρουργό, αγγειοχειρουργό, γυναικολόγους, ορθοπαιδικούς, ωτορινολαρυγγολόγους, ακτινοδιαγνώστες, αναισθησιολόγο, ουρολόγο και πνευμονολόγο.
Οι διαγνωστικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν , περιλαμβάνουν  αιματολογικούς ελέγχους, pap test, υπερηχογραφήματα σώματος και αγγείων, καρδιογραφήματα και triplex καρδιάς, ενώ πραγματοποιούνται  μικροχειρουργικές επεμβάσεις.

Όλες οι εξετάσεις θα δοθούν στους εξετασθέντες με τις γνωματεύσεις , αφού πρώτα ολοκληρωθούν και γίνει ειδικός φάκελος για τον καθένα.

Την επίβλεψη του όλου εγχειρήματος από πλευράς Δήμου Καλαμπάκας έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ράντος .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .