Ένα ολόκληρο Νοσοκομείο στην Καλαμπάκα – Άρχισαν να πραγματοποιούνται οι εξετάσεις στην διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Διβάνη

13 Νοεμβρίου, 2015 09:30 Επιμέλεια: /

DSC_1987_DCE

Κλιμάκιο 120 εθελοντών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, που αποτελούταν από 40 ιατρούς, νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό θα ταξιδέψει στην Καλαμπάκα , ο όμιλος «ΥΓΕΙΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας  στα πλαίσια της Καμπάνιας του «Ταξιδεύουμε για την Υγεία» σήμερα  Παρασκευή 13 και αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου προσφέρουν σε όλους τους δημότες δωρεάν Ιατρικές αλλά και διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται  στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Divani Meteora από τις 07:30 έως  16:00 το μεσημέρι.

Οι εξετάσεις διενεργούνται από ομάδα γιατρών που περιλάμβανε παθολόγους, καρδιολόγους, χειρουργούς, οφθαλμίατρους, παιδίατρους, πλαστικό χειρουργό, αγγειοχειρουργό, γυναικολόγους, ορθοπαιδικούς, ωτορινολαρυγγολόγους, ακτινοδιαγνώστες, αναισθησιολόγο, ουρολόγο και πνευμονολόγο.
Οι διαγνωστικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν , περιλαμβάνουν  αιματολογικούς ελέγχους, pap test, υπερηχογραφήματα σώματος και αγγείων, καρδιογραφήματα και triplex καρδιάς, ενώ πραγματοποιούνται  μικροχειρουργικές επεμβάσεις.

Όλες οι εξετάσεις θα δοθούν στους εξετασθέντες με τις γνωματεύσεις , αφού πρώτα ολοκληρωθούν και γίνει ειδικός φάκελος για τον καθένα.

Την επίβλεψη του όλου εγχειρήματος από πλευράς Δήμου Καλαμπάκας έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ράντος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.