Ένα κογχύλι που απεικονίζει την Παναγία !!!

28 Μαΐου, 2016 08:31 Επιμέλεια: /

kogxili (1)

Βρέθηκα πριν δύο ημέρες σε ένα ξενοδοχείο της Καλαμπάκας ( το Λίκνο ) για το ρεπορτάζ του οδοιπόρου Κουβανού  Ιερέα που πραγματοποιεί την διαδρομή από Ρώμη μέχρι Ιερουσαλήμ.

Εκεί συνάντησα μια Ρουμάνα γυναίκα που έβγαλε από ένα μικρό κασελάκι που μέσα υπήρχε ένα κογχύλι που αν παρατηρούσες πολύ καλά από την εσωτερική πλευρά απεικονίζεται η εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό μωρό στην αγκαλιά, και από την εξωτερική πλευρά το πρόσωπο ενός ανθρώπου.

Βέβαια η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματική μορφή που φαίνεται στο κογχύλι ( λόγου του φακού που είχα )  αλλά σε γενικές γραμμές μπορεί κάποιος να δει κάποια μορφή.

Η Ορθόδοξη Χριστιανή Ρουμάνα μου διηγήθηκε ότι βρήκε αυτό το κογχύλι πριν τρία χρόνια σε παραλία της Κατερίνης και από τότε είναι το φυλαχτό της και δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

kogxili (3) kogxili (4) kogxili (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.