Ένα καλοκαιρινό Ελληνικό αντάμωμα

3 Ιουλίου, 2014 08:07 Επιμέλεια: /

DSD_7518_DCE

Άξιες επαίνου πράγματι οι εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος το διήμερο των Αγίων Αποστόλων στην Σαρακίνα με την ευκαιρία της πανηγύρεως του ομώνυμου ιστορικού ναού που βρίσκεται στο κοίλωμα του μεγάλου βράχου που δεσπόζει μεταξύ οικισμού και Πηνειού .
Οι δραστήριοι σύλλογοι όλοι εκεί με τις παραδοσιακές τους στολές και τα λάβαρά τους , τα τραπεζάκια με τον κόσμο που απολάμβανε το ντόπιο τσιπουράκι και τα νόστιμα εδέσματα , απλωμένα κάτω από τον παχύ ίσκιο των πλατάνων , τοπική πολιτική και θρησκευτική ηγεσία παρούσα , ο λαός παρών , το κριθαράκι με την γίδα νοστιμότατο , τραγούδι χορός …
Έ , τι άλλο θέλει η ψυχή του ανθρώπου για να γαληνεύσει από τα βάσανα της εποχής και να επικοινωνήσει ;
Ένα απλό ελληνικό αντάμωμα στην ελληνική επαρχία με τα ήθη , τα έθιμα , την παράδοση και την Ορθοδοξία σε μια απίστευτη σύμπραξη να συνυφαίνουν την ελληνική ταυτότητα .
Συγχαρητήρια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.