Εν αναμονή ευχάριστων ανακοινώσεων για την περιοχή Καλαμπάκας

27 Μαρτίου, 2016 13:09 Επιμέλεια: /

sinanis grafeio dimarxoy (1)_DCE

Εν αναμονή ευχάριστων εξελίξεων , συνολικού ύψους 9 εκατ. Ευρώ , βρίσκεται η δημοτική αρχή που τις αναμένει ακόμα και εντός της εβδομάδας  που ξεκινά αύριο .

Οι ευχάριστες εξελίξεις αφορούν δύο σημαντικά θέματα – έργα για την περιοχή : την αποκατάσταση των ζημιών στη γέφυρα της Διάβας με σχετικές ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υποδομών και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης  Καλαμπάκας .

Συγκεκριμένα  σε ότι  αφορά το πρώτο (αποκατάσταση γέφυρας Διάβας) εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η χρηματοδότηση της μελέτης ύψους 4,5 ενώ σε ότι αφορά το δεύτερο (αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας)  αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη χρηματοδότησης της  μελέτης του Δήμου Καλαμπάκας στο ΕΣΠΑ.

Πράγματι , εφόσον  αυτά επιβεβαιωθούν  ,σημαίνει ότι τον Δήμο θα εισρεύσουν κάτι παραπάνω από 9 εκ. ευρώ  , πόροι που θα στηρίξουν όχι μόνο αυτά κατ΄ αυτά τα έργα  αλλά και την τοπική ανάπτυξη με άμεση επίπτωση στην τοπική οικονομία .

Ας ελπίσουμε πως τα ευχάριστα που βρίσκονται σε αναμονή από πλευράς Δημάρχου να επιβεβαιωθούν άμεσα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπουρανής

    Στα εγκαίνια θα πέσει πολύ στριμωξίδι, καλού κακού βάλτε και κανένα δίχτυ κάτω από την γέφυρα μην χάσουμε κανένα » ψαλιδάκια».

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.