Εν αναμονή ευχάριστων ανακοινώσεων για την περιοχή Καλαμπάκας

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
27 Μαρτίου 2016, 13:09

Εν αναμονή ευχάριστων εξελίξεων , συνολικού ύψους 9 εκατ. Ευρώ , βρίσκεται η δημοτική αρχή που τις αναμένει ακόμα και εντός της εβδομάδας  που ξεκινά αύριο .

Οι ευχάριστες εξελίξεις αφορούν δύο σημαντικά θέματα – έργα για την περιοχή : την αποκατάσταση των ζημιών στη γέφυρα της Διάβας με σχετικές ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υποδομών και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης  Καλαμπάκας .

Συγκεκριμένα  σε ότι  αφορά το πρώτο (αποκατάσταση γέφυρας Διάβας) εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η χρηματοδότηση της μελέτης ύψους 4,5 ενώ σε ότι αφορά το δεύτερο (αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας)  αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη χρηματοδότησης της  μελέτης του Δήμου Καλαμπάκας στο ΕΣΠΑ.

Πράγματι , εφόσον  αυτά επιβεβαιωθούν  ,σημαίνει ότι τον Δήμο θα εισρεύσουν κάτι παραπάνω από 9 εκ. ευρώ  , πόροι που θα στηρίξουν όχι μόνο αυτά κατ΄ αυτά τα έργα  αλλά και την τοπική ανάπτυξη με άμεση επίπτωση στην τοπική οικονομία .

Ας ελπίσουμε πως τα ευχάριστα που βρίσκονται σε αναμονή από πλευράς Δημάρχου να επιβεβαιωθούν άμεσα .

  • Μπουρανής

    Στα εγκαίνια θα πέσει πολύ στριμωξίδι, καλού κακού βάλτε και κανένα δίχτυ κάτω από την γέφυρα μην χάσουμε κανένα » ψαλιδάκια».

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .