Εν αναμονή

4 Ιουνίου, 2016 07:56 Επιμέλεια: /

IMG_2179_DCE

Η προσωρινή πρόσβαση  που  διαμορφώθηκε εντός της κοίτης του Πηνειού  και εξασφαλίζει πέρασμα αβρόχοις ποσί εκ των νερών του , μάλλον λειτούργησε θετικά ως προς την επανασυγκόλληση  του κοινωνικού γίγνεσθαι κάτι που αποτυπώνεται τόσο στην πυκνή κίνηση τροχοφόρων και ανθρώπων επ΄ αυτής , αλλά και από  τα  πλατιά χαμόγελα των εποχούμενων που λόγω της εξοικονόμησης  χρόνου και ευρωπουλακίων , παρακάθονται στον παχύ ίσκιο των πλατάνων των παραλιακών τσιπουράδικων που ξαναβρήκαν  τις παλιές δόξες !!!

Ωστόσο άπαντες αναμένουν την μέρα που θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης της γέφυρας από την ανάδοχο εταιρία και η οποία θα εορταστεί , όπως δηλώνουν πολλοί , δεόντως . Την ίδια στιγμή όμως κάποιοι  , αποκαλούμενοι  δια γραφίδας Γιάννη Σκονδριάνη , «ΣΚΑΛΙΤΕΣ» , επιμένουν να χρησιμοποιούν την περιβόητη , ποια σκάλα για να βγαίνουν απέναντι !!! Είναι από τα ωραία που θ΄ αφήσει πίσω της η πτώση της γέφυρας εκείνο το σκοτεινό και βροχερό βράδυ του Γενάρι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.