Εμβληματικά πρόσωπα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
15 Ιουνίου 2019, 08:33

Τον 85χρονο συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό τοποθέτησε ο Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Προηγήθηκε η άρνηση  του κ. Γραμματικάκη να κοσμήσει το ψηφοδέλτιο . Αντίστοιχα είναι τα νέα και για το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας .

Αφήστε που τα ψηφοδέλτια κοσμούνται από καλλιτέχνες , ποδοσφαιριστές κ.λ.π. Βέβαια αυτές οι εμβληματικές προσωπικότητες επιλέγονται για να δώσουν το στίγμα που επιθυμούν οι ηγεσίες των κομμάτων προεκλογικά . Ωστόσο εκείνο που τελικά επιτυγχάνουν είναι να βλάπτουν και τα ίδια τα πρόσωπα και τους θεσμούς που καλούνται να υπηρετήσουν !!  Θα μου πείτε γιατί δεν αρνούνται . Ναι , σωστά , αλλά αυτό συμβαίνει  χωρίς και να γίνεται ποτέ γνωστό καθώς δεν είναι λίγες οι προσωπικότητες που αρνούνται ευγενικά τέτοιες προτάσεις .

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Πότε επιτέλους τα κόμματα θα καταλάβουν ότι η πολιτική δεν είναι ούτε σήριαλ , ούτε θέατρο , ούτε πίστα νυχτερινού κέντρου αλλά μια εξόχως πολύ κρίσιμη διαδικασία που αφορά το μέλλον της χώρας !!

  • Γιώργος Παπανικολάου

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .