Εμπειρογνώμονες του Στρατού επισκέφτηκαν την Γέφυρα της Διάβας

22 Ιανουαρίου, 2016 13:03 Επιμέλεια: /

diaba gefyra katas imera 1 (7)

Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας θα συναντούσε και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμένο. Για λόγους απουσίας του Υπουργού στο εξωτερικό , ο κος Σινάνης συνάντησε τον Διευθυντή του γραφείου του , όπου συζήτησαν την περίπτωση ο στρατός να αναλάβει την κατασκευή μιας λυόμενης γέφυρας έως ότου γίνει η ολική αποκατάσταση.

Την Πέμπτη το μεσημέρι κλιμάκιο Τεχνικών από την Λάρισα ( συμμετείχε και ένας Καλαμπάκιωτης ονόματι Κωστόπουλος και καταγωγή από την Αηδόνα ) , μετέβησαν στην γέφυρα για να δουν από κοντά αν μπορεί να προστεθεί λυόμενο τμήμα.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας που συνάντησε το κλιμάκιο ανέφερε ότι οι τεχνικοί του στρατού θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Το μήκος που πρέπει να αντικατασταθεί είναι 56 μέτρα και αυτό αν οι κολώνες δεν έχουν υποστεί κάποια ζημιά.

Τελική απόφαση δεν ελήφθη καθότι σε πρώτη φάση συγκεντρώθηκαν όλα τα στοιχεία  που θα αναλυθούν λεπτομερειακά , θα γίνει πρόταση και την τελική απόφαση θα την πάρουν υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι.

Πο πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κος Καμένος παρακολουθεί προσωπικά το θέμα και έχει δώσει εντολή να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για εξευρεθεί λύση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.