Εμπειρία

20 Μαΐου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

street-view-trekker-meteora_aedz_DCE

Σήμερα ξεκίνησε  το πρόγραμμα επίσκεψης του Δημάρχου Καλαμπάκας και της συνοδείας του(Γιάννης Παπαπούλιος , Παναγιώτης Ταμπουράς , Γιώργος Δήμου) σε δήμο που γειτνιάζει με τον δήμο Φραγκφούρτης , προσκεκλημένοι του συντοπίτη μας (απόΜεγάλη Κερασιά ) επιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου εκεί .

Δεν ξέρω αν η επίσκεψη πράγματι σχετίζεται με την απόκτηση εμπειρίας  στο γερμανικό μοντέλο  οργάνωσης και λειτουργίας της αυτοδιοίκησης αλλά σκέπτομαι ότι όταν ο ειδικός απεσταλμένος  των θεσμών , γερμανός υφυπουργός  Φούχτελ , ήταν εδώ και μας τα έλεγε ,  εμείς τον αποπέμπαμε .

Και κάτι άλλο ακόμα : Δεν ξέρω την πρακτική αξία της προσέγγισης με γερμανικούς δήμους αλλά ως τουριστική περιοχή , λόγω ΜΕΤΕΩΡΩΝ , μήπως να στραφούμε  σε δήμους της ομόδοξης Ρωσίας με τους οποίους θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε ένα δίκτυο αδελφών πόλεων που θα μας βοηθούσαν  και στον τουρισμό μας αναπτύσσοντας τον προσκυνηματικό τουρισμό ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.