Εμείς πως το αξιοποιούμε

15 Ιουνίου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

street-view-trekker-meteora_aedz_DCE

Δεν υπάρχει έντυπο , δεν υπάρχει ηλεκτρονική σελίδα  στο διαδίκτυο που να μην έχει αναφορά στα ΜΕΤΕΩΡΑ χαρακτηρίζοντάς τα  ως ένα από τα ποιο όμορφα τοπία στον κόσμο συνδυάζοντας πάντα την αρμονική  συνύπαρξη φύσης και μοναστικού κέντρου  της Ορθόδοξης πίστης και παράδοσης .

Όλες αυτές οι αναφορές , που σημειωτέον καταχωρούνται χωρίς  να μας στοιχίζει εντελώς τίποτα συμβάλει στο να μεγαλώνει το ρεύμα επισκεπτών στην περιοχή με όλα τα θετικά που προκύπτουν για την τοπική οικονομία .

Ωστόσο το θέμα  που τίθεται  είναι πως εμείς αξιοποιούμε αυτήν απλοχεριά της φύσης και τα έργα των χειρών και του πνεύματος των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων . Εμείς μάλλον θα πρέπει να κατανοήσουμε πως  εκείνο για το οποίο οφείλουμε να αγωνιστούμε είναι το πώς θα κρατήσουμε αναλλοίωτο αυτόν τον χώρο στις όποιες επιπτώσεις  του τουριστικού κύματος .

Τα ΜΕΤΕΩΡΑ  θα συνεχίσουν να συγκινούν  όσο παραμένουν μακριά από αυτό που λέμε εμπορευματοποίηση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.