«‘Έλλειψη χρήματος στάση εμπορίου» !!

27 Ιουνίου, 2015 08:28 Επιμέλεια: /

thumbnail_DCE

Παρασκευή   χθες και για την Καλαμπάκα η μέρα αυτή , λόγω  της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς  , παίρνει χαρακτηριστικά  ανταμώματος .

Σε μια περιδιάβαση στον χώρο της λαϊκής  είδα τους πάγκους των παραγωγών γεμάτους κάτι που μου προξένησε εντύπωση μια και ο κόσμος που κατήλθε ή ανήλθε , αντίστοιχα από τα χωριά της περιοχής αλλά και τους ντόπιους , δημιουργούσε τον γνωστό συνωστισμό  που συνήθως παρατηρείται στις  λαϊκές  αγορές .

Μια κουβέντα με τους παραγωγούς μου έδωσε να καταλάβω   προς τι οι γεμάτοι πάγκοι με τα κηπευτικά , τα φρούτα και όλα τα συναφή .

«Κόσμος πολύς αλλά ευρώ στην τσέπη ντυπ..» , μου είπε χαρακτηριστικά κάποιος  για να επιβεβαιωθεί η γνωστή λαϊκή ρήση «Έλλειψη χρήματος στάση εμπορίου» !!!

Η κρίση που δημιουργεί ολοένα και νέα δεδομένα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.