Ελλάδα παντού

28 Νοεμβρίου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

images_DCE

Με Ελληνιστές  της Ιταλίας  συναντήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος  κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ιταλία  κάτι που επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα μπορεί στο εσωτερικό να σε  πληγώνει αλλά στο εξωτερικό σε κάνει περήφανο καθώς  την βρίσκεις  ζωντανή και ανθοφορούσα  κυρίως στο χώρο του πνεύματος .

«..Έχοντας πλήρη συνείδηση του επιστημονικού σας ρόλου και της αντίστοιχης αποστολής σας, και αναλογιζόμενοι την ιστορία και τον πολιτισμό της μεγάλης Χώρας, στην οποίαν εξελίσσεται η υψηλή δημιουργικότητα της προσωπικότητάς σας, είναι δικαίωμά σας αλλά και χρέος σας -χωρίς τούτο να ενέχει ίχνος οιασδήποτε μορφής αλαζονείας- να διεκδικείτε την ιδιότητα των κληρονόμων και συνεχιστών της παράδοσης του Κλασικού Δυτικού Πολιτισμού, κορυφαίος εκπρόσωπος του οποίου είναι σήμερα ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός..»,  τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος παρασημοφόρησε, ως αναγνώριση της συνολικής προσφοράς του, τον Ελληνιστή Βιντσέντσο Ρότολο, επίτιμο καθηγητή της ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο του Παλέρμο Σικελίας.

Αν λοιπόν , εμείς οι Ελλαδίτες μπορούσαμε να αναλογιστούμε  την  δύναμη  της κληρονομιάς  που κουβαλάμε , σίγουρα η χώρα  μας θα μεγαλουργούσε !!! Δυστυχώς εμείς κάνουμε τα πάντα για να την απεμπολήσουμε πιστεύοντας ότι αυτό αποτελεί πρόοδο .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.