Έλεγχοι στην αγορά λόγω εορτών

16 Δεκεμβρίου, 2015 18:31 Επιμέλεια: /

ΕΛΕΓΧΟΙ

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται πλέον η αγορά των Τρικάλων, με τους καταναλωτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στα αγαθά που θα απαρτίζουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ήδη η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για να διασφαλίσει την ομαλή κίνηση της αγοράς εντατικοποιεί τους ελέγχους με τα μικτά κλιμάκια, μετά μάλιστα και τις κατευθύνσεις που έχει δώσει προς όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16-12-2015 συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αιγοπροβάτων Νομού Τρικάλων κ. Δημήτρη Κόττη, τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών κ. Θεόδωρο Ευθυμίου, τον πρόεδρο τπου Συλλόγου Χοιροτρόφων Νομού Τρικάλων κ. Ευάγγελο Μπουρνάζο, τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Ανδρέα Νταλαμπίρα, τον πρόεδρο Αγελαδοτρόφων Ελευθέρας Βοσκής κ. Κωνσταντίνο Ούτρα και τον κ. Βασίλειο Μπαμπαλιάρη χοιροτρόφο

Οι έλεγχοι εστιάζονται κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στην πάταξη φαινομένων αισχροκέρδειας

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Ενόψει των εορτών τα μικτά κλιμάκια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων έχουν ήδη ξεκινήσει τους ελέγχους και αυτές τις ημέρες εντατικοποιούνται, προκειμένου οι καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα. Παράλληλα σκοπός μας είναι να πατάξουμε και τα όποια φαινόμενα αισχροκέρδειας παρουσιαστούν. Με τους εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων που μας επισκέφθηκαν εστιάσαμε στο θέμα των ελέγχων, αλλά και της αισχροκέρδειας, είμαστε δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούνε και μας διαβεβαιώσανε ότι και αυτοί με τη σειρά τους δεν θα επιτρέψουνε να δημιουργηθούνε προβλήματα στην τοπική αγορά και είμαι βέβαιος ότι οι καταναλωτές για άλλη μια χρονιά θα προτιμήσουνε και θα εμπιστευτούνε την τοπική αγορά».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.