Έλεγχοι για αποκατάσταση στο οδόστρωμα λόγων καιρικών συνθηκών

23 Μαρτίου, 2016 11:45 Επιμέλεια: /

P3236856

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας –Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων,  λόγω των εκτεταμένων άσχημων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή , προέβη σε  ελέγχους της κατάστασης του οδοστρώματος  των επαρχιακών οδών μεταξύ  Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, Μικρού Κεφαλόβρυσου, Μεγάρχης, Σαρακίνας και Καλαμπάκας .Κατά την αυτοψία παρατηρήθηκαν φθορές  του οδοστρώματος, που οφείλονταν στην κυκλοφορία και στις εδαφικές και περιβαλλοντικές συνθήκες, εγκυμονώντας κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα.

Κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχώρησαν  άμεσα στην αποκατάσταση των φθορών  και  στην πλήρωση των  κενών  με κατάλληλα υλικά, καθιστώντας ασφαλέστερο  το οδικό δίκτυο για τη διέλευση των οχημάτων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.