Έλεγχοι ενόψει Πάσχα

21 Απριλίου, 2016 17:56 Επιμέλεια: /

kikloforiako kalampakas 2_DCE

Αυξημένη είναι η παρουσία  των μικτών κλιμακίων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην αγορά, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και  σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού προς όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Ειδικότερα, αρμόδιοι υπάλληλοι των Δ/νσεων Δημ. Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής διενεργούν εντατικούς ελέγχους ώστε:

-να διασφαλιστεί η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων και η άριστη ποιότητα των διακινούμενων προϊόντων,

-να εξασφαλιστεί η σωστή και νόμιμη λειτουργία της αγοράς και

-να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης του καταναλωτικού κοινού.

Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων είναι να μην σημειωθούν προβλήματα στην τοπική αγορά καθώς λόγω των ημερών του Πάσχα παρατηρείται αυξημένη καταναλωτική κίνηση.

«Φροντίζουμε για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς διενεργώντας τους απαραίτητους ελέγχους και καλούμε το καταναλωτικό κοινό να την εμπιστευθεί καθώς υπάρχει αφθονία προϊόντων, σε άριστη ποιότητα και σε λογικές τιμές» όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.