Ελάχιστες οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Καλαμπάκας στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ ΄Εθνικής

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
8 Αυγούστου 2018, 10:18

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Α.Σ. Μετέωρα, του Δημάρχου κ. Σινάνη , του Αντιδημάρχου κ. Ράντου και εκπροσώπων της εταιρίας που ανέλαβαν την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα προσπαθώντας από όλες τις πλευρές να βρεθεί μια λύση καθώς όπως υπογράμμισε είναι πιθανό ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Καλαμπάκας να μην είναι έτοιμος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Είχαμε την διαβεβαίωση από την εταιρία είπε, ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο.

Προσπαθούμε τόνισε να βρούμε μια λύση αλλά για την ώρα δεν έχουμε καταλήξει κάπου.

Η λύση της τοποθέτησης χλοοτάπητα είναι μια καλή λύση η οποία όμως υποστήριξε ότι κοστίζει .

Όσον αφορά για το θέμα του ταρτάν υπογράμμισε ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τους αγώνες του Α.Σ. Μετέωρα.

Το θέμα του γηπέδου βάζει σε περιπέτειες την ομάδα της πόλης μας καθώς αν η ομάδα δεν μπορέσει να αγωνιστεί στο γήπεδο της Καλαμπάκας ή σε κάποιο άλλο γήπεδο του Δήμου Μετεώρων τότε όπως καταλαβαίνουμε είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .