Προτεινόμενες ειδήσεις

«Χτυπήματα»

Ημερομηνία: 21 Φεβρουάριος 2014 08:32 / Τοπικά
του: Γρηγόρη Γ. Καλύβα

Αποστολή άρθρου   Εκτύπωση άρθρου  
Μικρότερη γραμματοσειρά Κανονική γραμματοσειρά Μεγαλύτερη γραμματοσειρά
Για «χτυπήματα» κάτω από τη μέση έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπουφίδης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ «ΣΤΑΓΩΝ» στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε με την ιδιότητα του υποψηφίου δημάρχου .
Και βέβαια , συνεχίζοντας , προσδιόρισε από που ακριβώς προέρχονται αυτά τα χτυπήματα αναφέροντας τον πολιτικό φορέα στον οποίο και ο ίδιος ανήκει , τη Νέα Δημοκρατία , στις τάξεις της οποίας αγωνίστηκε τριάντα και πλέον χρόνια , όπως είπε χαρακτηριστικά , αναμένοντας καλύτερης αντιμετώπισης !!!
Κατά τ' άλλα ο κ. Μπουφίδης σκιαγράφησε το περιεχόμενο της πρότασής του για το μέλλον του δήμου και της περιοχής και ξεκαθάρισε πως αν και κάποιοι λέγουν πως δεν θα συγκροτήσει ψηφοδέλτιο , αυτό είναι σχεδόν έτοιμο και ίσως την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα .
Τέλος δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως είναι ανεξάρτητος υποψήφιος !!!
 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook

Αποστολή άρθρου μέσω e-mail

Στην αρχή

Προσθέστε νέο σχόλιο


ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡIΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕIΑ.
     Παρακαλώ περιμένετε...
    Φόρμα αναζήτησης
     
 
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
29/09/2014 19:27