Προτεινόμενες ειδήσεις

Bιολογική Kτηνοτροφία - Η τελική κατάταξη των αιτήσεων

Ημερομηνία: 6 Δεκέμβριος 2013 13:41 / Τοπικά
του: Administrator

Αποστολή άρθρου   Εκτύπωση άρθρου  
Μικρότερη γραμματοσειρά Κανονική γραμματοσειρά Μεγαλύτερη γραμματοσειρά
Ενημερώνουμε τους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης στη δράση 1.2, του μέτρου 2.1.4, του Π.Α.Α 2007 - 2013 << Bιολογική Kτηνοτροφία >>, με πενταετή διάρκεια δέσμευσης, ότι έγινε η τελική κατάταξη των αιτήσεων τους.
Οι οριστικές [τελικές] καταστάσεις με τους δικαιούχους και απορριπτόμενους της δράσης 1.2 <<βιολογική κτηνοτροφία>>, έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής [Δ.Α.Ο.Κ], της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον 3ο όροφο. Οι ίδιες καταστάσεις στάλθηκαν για ανάρτηση και στους Δήμους της περιοχής μας.
Σε σύνολο 133 αιτήσεων ένταξης που κατατέθηκαν στην Υπηρεσία μας, οι δικαιούχοι είναι 121, και οι απορριπτόμενοι 12,[ποσοστό αιτήσεων που εγκρίθηκαν 90,98%].
Το συνολικό ποσό ενίσχυσης που θα εισπράξουν οι δικαιούχοι για την πενταετία, ανέρχεται σε 6.603.589,70 ευρώ.
Οι δικαιούχοι μετά την έκδοση απόφασης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα κληθούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας για να υπογράψουν την σχετική σύμβαση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Δ.Α.Ο.Κ Τρικάλων, στον 3ο όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και στα τηλεφ.: 24310-46313 και 24310-46310, κ Παπαθανασίου Στέφανο, κ. Νταμάγκα Ευαγγελία και κ. Ζυγουράκη Στέλλα ή στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ w.w.w.opekepe.gr.

ΤΡΙΚΑΛΑ 6/12/2013

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook

Αποστολή άρθρου μέσω e-mail

Στην αρχή

Προσθέστε νέο σχόλιο


ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡIΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕIΑ.
     Παρακαλώ περιμένετε...
    Φόρμα αναζήτησης
     
 
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
29/09/2014 19:27