Προτεινόμενες ειδήσεις

Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων - Διανομή προϊόντων

Ημερομηνία: 5 Δεκέμβριος 2013 14:42 / Τοπικά
του: Administrator

Αποστολή άρθρου   Εκτύπωση άρθρου  
Μικρότερη γραμματοσειρά Κανονική γραμματοσειρά Μεγαλύτερη γραμματοσειρά
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων ανακοινώνει, ότι από την Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, θα γίνει η διανομή προϊόντων (Μακαρόνια , Κεφαλογραβιέρα) στους πολύτεκνους μέλη του Συλλόγου, που είναι δικαιούχοι στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων 2013.

Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη της πολυτεκνικής κάρτας (θεωρημένη για το 2013) και της αστυνομική τους ταυτότητας και τις ώρες από 09:00 π.μ έως τις 2:00μ.μ, στην αποθήκη του Συλλόγου που βρίσκεται στη Νέα Ζωαγορά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Πολυτέκνων και στο τηλέφωνο 2431027370.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

 Κανένα σχόλιο
 
Αποστολή στο Facebook

Αποστολή άρθρου μέσω e-mail

Στην αρχή

Προσθέστε νέο σχόλιο


ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡIΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕIΑ.
     Παρακαλώ περιμένετε...
    Φόρμα αναζήτησης
     
 
Αρχείο ειδήσεων
 
Τοπικά
19/09/2014 08:20
 

Καλαμπακιώτικα με τον Γρηγόρη Καλύβα

_Γιώργο , λεβέντημ , πως τα πουρεύς ; _Τώ...ωωωρα ; Ζάχαρη μπάρμπα Τσίλια !!! _Ζα....αααάχαρι ; Μωρέ μπράβου Γώγου...