Εκτός από όμορφο είναι και χρήσιμο !!

16 Ιουλίου, 2016 21:07 Επιμέλεια: /

sintribani toyri (1)

Γνωρίζαμε για το σιντριβάνι της Ομόνοιας  στην Αθήνα ότι εκτός από καλλωπιστικό ρόλο επιτελούσε και άλλους σκοπούς , όπως το δρόσισμα των περαστικών σε ημέρες υψηλών θερμοκρασιών.

Δεν μας πέρασε όμως από το μυαλό ότι την ίδια δουλειά κάνει και το σιντριβάνι Καλαμπάκας που βρίσκεται κάτω από το Δημαρχείο.

Δύο ξένοι λοιπόν δροσίζονται και το χαίρονται στα ¨καταγάλανα ¨νερά του σιντριβανιού της Καλαμπάκας που μέχρι τώρα ήταν το σημείο αναφοράς για φωτογραφίσεις νεόνυμφων.

Δήμαρχε αυτό που απομένει είναι να θέσεις σε λειτουργία και το πάνω κομμάτι του σιντριβανιού γιατί έτσι η ομορφιά είναι λειψή…

sintribani toyri (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Oursoula

    Προλάβετε να δροσιστείτε πριν μετατραπεί και αυτό σε παρτέρι!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.