Εκτίμηση

30 Ιουλίου, 2014 07:24 Επιμέλεια: /

tsoyrbakas 7_DCE

Η αλήθεια είναι πως ένα από τα πρόσωπα που διαθέτουν ικανότητα πολιτικής ανάλυσης του εκλογικού αποτελέσματος , είναι ο Αποστόλης Τσουρβάκας με τις όποιες γωνίες του προσάπτουν οι πολιτικοί του συνοδοιπόροι στην αυτοδιοίκηση .
Λοιπόν , ο Τολίκας , αποκαλύπτει πως πολιτική εκτίμηση του αρνητικού για τον συνδυασμό του νυν δημάρχου , δεν έγινε αποκαλύπτοντας πολλά και ενδιαφέροντα επί του παρασκηνίου που οδήγησαν τον κ. Σακελλαρίου από τον έντονο προβληματισμό να είναι υποψήφιος , στην κατάφαση .
Τι λέει ο Τολίκας ;
Ότι από το 20% που είχε ο συνδυασμός στο αρχικό στάδιο διαμόρφωσης του προεκλογικού σκηνικού , η υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι το έφτασαν στο 45 % και αυτό , όπως τονίζει , είναι έργο των συμβούλων .
Αγαπητέ , τι να σου πω . Θα σου πω αυτό που λένε οι βλάχοι : «νοικοκυρλουιάστι»!!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.