Έκθεση ιδεών

9 Νοεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

ergostasio xiloy tsironis (30)

Την εντύπωση  ότι μιλάει σε διάλεξη ή σε ημερίδα  έδωσαν οι δηλώσεις  του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος  & Ενέργειας  Γ. Τσιρώνη   αναφορικά  με την  θέση (;)  της Κυβέρνηση  στο έργο της μερικής εκτροπής του Αχελώου καθώς  μίλησε για …βιοαέριο, βιομάζα και …κλαδιά που μπορούν να δώσουν την ενέργεια στον Θεσσαλικό κάμπο, τομείς στους οποίους είναι κάτι… έτη φωτός πίσω η χώρα σε σχέση με προηγμένες χώρες …

Βεβαίως οι προσωπικές ή ακαδημαϊκού τύπου διαπιστώσεις  και  απόψεις του υπουργού έχουν το ενδιαφέρον τους αλλά δεν μπορεί να μετατρέπονται σε πολιτικές του Υπουργείου  που υπηρετούν . Τα Υπουργεία και οι Υπουργοί δεν μπορεί να συναγωνίζονται στο να διατυπώνουν καλές  εκθέσεις ιδεών αλλά σε επεξεργασμένες πολιτικές και σχεδιασμούς που λαμβάνουν υπ΄όψιν τους ευρύτερα δεδομένα και κοινωνικοοικονομικά  στοιχεία  τα οποία συνδέονται με το γενικότερο σχέδιο ανασυγκρότησης που χρειάζεται άμεσα η χώρα και το οποίο ασφαλώς δεν υφίσταται .

Λοιπόν , σωστή η  εκφρασθείσα  άποψη ότι χρειαζόμαστε  κυβερνητικές  πολιτικές και όχι προσωπικές απόψεις !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.