Έκτακτο – Κλειστές οι διαβάσεις από και προς τη Διάβα

7 Σεπτεμβρίου, 2016 10:28 Επιμέλεια: /

DSC_0030

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να κατεβάσει αρκετό νερό ο Πηνειός με αποτέλεσμα να κλείσουν αναγκαστικά οι διαβάσεις από και προς τη Διάβα και τη περιοχή και η διέλευση να γίνεται πλέον από τη Σαρακίνα.

Αυτή τη στιγμή τα ορμητικά νερά έχουν απλωθεί σε όλη τη κοίτη του ποταμού έχοντας μεγάλη ορμή κατεβάζοντας ταυτόχρονα φερτά υλικά.

Στο σημείο βρέθηκε μηχάνημα για να δημιουργήσει αναχώματα και να κλείσει η διέλευση όπως επίσης και άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας

Όπως ανέφερε και ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος δεν πρέπει κανείς ούτε να το σκεφτεί να περάσει από την κοίτη καθώς είναι πολύ επικίνδυνο .

Τέλος όπως μας τόνισαν κάτοικοι της Διάβας ίσως να ήταν καλύτερα το κλείσιμο των διαβάσεων να είχε γίνει από χθες και όχι την τελευταία στιγμή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.