Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας “Η ΣΤΕΓΗ”

admin
admin
29 Ιουνίου 2017, 12:14

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου “Η ΣΤΕΓΗ” σε εφαρμογή του άρθρου 7 παρ.δ του ισχύοντος καταστατικού, Σ υ γ κ α λ ε ί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη της και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, που θα γίνει την Πέμπτη 06/07/2017 στην αίθουσα συγκεντρώσεων στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας και ώρα ενάρξεως την 08:00 μ.μ. Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

Θέμα 1ον : Ενημέρωση για τα Αδέσποτα και Δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς..

Θέμα 2ον : Ενημέρωση για τη πορεία του ρόλου και έργου της πενταμελούς επιτροπής για τη παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και συνεργείου περισυλλογής.

Θέμα 3ον : .Συζήτηση και απόφαση σχετικά με τις καθυστερημένες συνδρομές, και τα ΜΗ ενεργά μέλη

Θέμα 4ον : Συζήτηση για δράσεις του Συλλόγου

Θέμα 5ον : Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε εθελοντές

Θέμα 6ον : Άλλα θέματα και ανακοινώσεις Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/3, των ταμειακά εντάξει μελών, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2016 προς το Σύλλογο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με νέα ανακοίνωση. Στη Συνέλευση μπορεί να παρευρεθεί και όποιος άλλος θα ήθελε.(Δήμος, Μ.Μ.Ε, κ.λ.π)

Για το ΔΣ του σωματείου

Πρόεδρος                                                   Γεν. Γραμματέας

Κτενάς Χρήστος                                  Παπαγεωργίου Κων/νος

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .