Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας “Η ΣΤΕΓΗ”

7 Ιουλίου, 2017 12:59 Επιμέλεια: /

filozoikos ioyl 2017 (2)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ  Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας “Η ΣΤΕΓΗ”, στην αίθουσα συγκεντρώσεων στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω

Θέμα 1ον : Ενημέρωση για τα Αδέσποτα και Δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

Θέμα 2ον : Ενημέρωση για τη πορεία του ρόλου και έργου της πενταμελούς επιτροπής για τη παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και συνεργείου περισυλλογής.

Θέμα 3ον : .Συζήτηση και απόφαση σχετικά με τις καθυστερημένες συνδρομές, και τα ΜΗ ενεργά μέλη

Θέμα 4ον : Συζήτηση για δράσεις του Συλλόγου

Θέμα 5ον : Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε εθελοντές

Θέμα 6ον : Άλλα θέματα και ανακοινώσεις

Αποφάσεις

Ο Σύλλογος έχει συμπληρώσει 4 χρόνια λειτουργίας και κατά τον Πρόεδρο κ. Κτενά , ήταν και μια ευκαιρία για να καταγραφούν όσοι είναι κοντά.

Ο κος Κτενάς ανέφερε ότι στον Δήμο Καλαμπάκας εστάλησαν δύο έγγραφα όπου το ένα αφορούσε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση περί αδέσποτων στην πόλη και το δεύτερο έγγραφο αφορούσε στην περίπτωση να επανεντάξει ο Σύλλογος 20 αδέσποτα ζώα στην πόλη αφού πλέον έχουν γίνει στειρώσεις.

Αποφασίστηκε ακόμη ο Σύλλογος να ζητήσει από τον Δήμο κάποια επιχορήγηση για το έργο του , πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει.

Να υπάρχουν επαφές με Κτηνοτρόφους ώστε να γίνει μια πρώτη κουβέντα αν  υπάρχει δυνατότητα να ιδρυθεί μονάδα αναπαραγωγή ποιμενικών σκύλων.

Ο κος Κτενάς δήλωσε πως δεν υπάρχει συνεχή συνεργασία με τον Δήμο , και αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην φιλοξενία των 126 σκυλιών που φυλάσσονται στο καταφύγιο του Συλλόγου.

Πάντως ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την συμπαράσταση των μελών του Συλλόγου , θεωρεί δε ότι και άλλοι πολίτες θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν.

filozoikos ioyl 2017 (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.