Έκτακτα μέτρα

14 Δεκεμβρίου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

DOY_DCE

Απίστευτο και όμως αληθινό  !!! Ένας άνδρας λιποθύμησε  μπροστά στο γκισέ  της εφορίας , όταν ο εφοριακός του ανακοίνωσε το ποσό που χρωστούσε !! Όπως ήταν φυσικό κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μετά  τις  πρώτες βοήθειες που του προσφέρθηκαν ο δυστυχής φορολογούμενος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για  τα περαιτέρω .

Ωστόσο , και στις μέρες που ζούμε , μάλλον οι Δ.Ο.Υ θα πρέπει να στελεχωθούν με μονάδες πρώτων βοηθειών που θα παρεμβαίνουν άμεσα όταν τούτο καθίσταται αναγκαίο . Αλλά επίσης θα πρέπει να οργανωθούν ειδικά ενημερωτικά σεμινάρια για τους εφόρους  ώστε να ξέρουν πως θα ενημερώνουν τους  φορολογούμενους ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους συνέπειες που θέτουν σε κίνδυνο την ψυχική και σωματική υγεία των φορολογούμενων .

Γιατί όσο και ήρεμος να είναι κανένας , όσο στωικά και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής κανένας , όταν σου έρχεται κεραυνός , κεραυνοβολείσαι  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.