«Έκρηξη» αγάπης για την καρδιά της Ντένιας

admin
admin
10 Φεβρουαρίου 2016, 09:20

Μια συγκινητική έκρηξη αγάπης που από την Ζάκυνθο εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα, για να σωθεί η 28χρονη Ντένια Παράσχη που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.

Πριν κλείσει τα 28 η Ντένια διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το κόστος για τη νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς της.

Έτσι χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου αλλά και άλλων ομάδων μπάσκετ εκδήλωσαν την στήριξή τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει Έλληνες του εξωτερικού, πολίτες από χώρες της Ευρώπης αλλά ακόμη και από το Ντουμπάι.

Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Σταύρο Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.enikos.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .