Έκπληξη !!!

30 Δεκεμβρίου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

serafeim + xrysostomos (9)

Την Τετάρτη το βράδυ διασχίζοντας  τον πεζόδρομο της Ασκληπιού , που ειρήσθω εν παρόδω  ήταν πήχτρα από κόσμο , βρέθηκα  ενώπιον μιας εκπλήξεως που ομολογώ δεν περίμενα . Μπροστά μου  ο νέος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος  συνομιλούσε με τον κόσμο που τον πλησίαζε για να τον χαιρετίσει και να του ευχηθεί τα χρόνια πολλά .

Ομολογώ πως αισθάνθηκα  ικανοποίηση που  ένας ποιμενάρχης  «κατεβαίνει» από τον άμβωνα  στο λαό που ποιμαίνει δίνοντας την ευκαιρία στους απλούς , καθημερινούς   ανθρώπους να έρθουν σε επαφή μαζί του λέγοντάς του όχι μόνο ευχές άλλα θέτοντάς του διάφορα  θέματα που δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορη την Εκκλησία . Εντύπωση μου έκανε ότι  στην θέα  του νέα παιδιά εξέρχονταν των καφετεριών προκειμένου να τον ασπαστούν .

Σεβασμιώτατε , πολύ καλή η πρωτοβουλία σας και να την συνεχίσετε καθώς κάθε επαφή με τον λαό του Θεού πάντα δίνει δύναμη και ερεθίσματα που μπορεί να φανούν χρήσιμα για να ξαναγίνει η εκκλησία ποιμένουσα και εθναρχούσα !!

Καλή χρονιά   Σας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.