Εκπέμπουν SOS για έλλειψη νερού χωριά του Δήμου Καλαμπάκας – Προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων από τον Δήμο Καλαμπάκας και τους Προέδρους

3 Ιουλίου, 2014 13:05 Επιμέλεια: /

kastanias dimos 8_DCE

Παράπονα εκφράζονται το τελευταίο διάστημα από κατοίκους τοπικών κοινοτήτων για την έλλειψη νερού που παρατηρείται τελευταία , αναγκάζοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ντίνου Καρακώστα κάνει μεγάλη προσπάθεια , επικουρούμενος και από τους Προέδρους , ώστε να λυθεί ή να εμβληθεί το πρόβλημα.
Συγκεκριμένα τις μέρες αυτές παρατηρήθηκε έλλειψη νερού στην Καστανιά , την Χρυσομηλιά , τον Κονισκό κ.λ.π. , η οποία για κάποιους αποδίδεται στην αλόγιστη σπατάλη λόγω του ποτίσματος κήπων , στην αύξηση του πληθυσμού την περίοδο του θέρους και σε βλάβες ή διαρροές του δικτύου.
Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στην Καστανιά όπου τις τελευταίες ημέρες το χωριό ¨στεγνώνει ¨ τις απογευματινές ώρες.
Ο πρόεδρος κος Γκαραγκάνης επιβεβαίωσε το πρόβλημα τονίζοντας ότι πράγματι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό στο χωριό και μέχρι στιγμής δεν μπορούν να βρουν την αιτία.
Είπε ότι ενώ στην δεξαμενή του χωριού το νερό είναι άφθονο και έχουν ελέγξει όλες τις παροχές των σπιτιών , μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να ανακαλύψουν που εστιάζεται το πρόβλημα.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ντίνος Καρακώστας , επιβεβαίωσε και αυτός τα προβλήματα επισημαίνοντας ωστόσο πως από την πλευρά του δήμου και της ΔΕΥΑΚ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την λύση του ώστε να εξακριβωθεί που ακριβώς είναι το πρόβλημα και δεν φτάνει το νερό για τις ανάγκες του χωριού όταν μάλιστα η περίοδος αιχμής δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.Μάλιστα τόνισε πως σε συνεργασία με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες ( προέδρους και συμβούλους) γίνεται προσπάθεια ώστε το νερό να μην λείψει από κανένα σπίτι.
Συνάμα κάνει έκκληση προς τους κατοίκους να μην σπαταλούν αλόγιστα μεγάλες ποσότητες νερού γιατί αυτό δεν είναι ανεξάντλητο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.