Εκπέμπουν SOS για έλλειψη νερού χωριά του Δήμου Καλαμπάκας – Προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων από τον Δήμο Καλαμπάκας και τους Προέδρους

admin
admin
3 Ιουλίου 2014, 13:05

Παράπονα εκφράζονται το τελευταίο διάστημα από κατοίκους τοπικών κοινοτήτων για την έλλειψη νερού που παρατηρείται τελευταία , αναγκάζοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ντίνου Καρακώστα κάνει μεγάλη προσπάθεια , επικουρούμενος και από τους Προέδρους , ώστε να λυθεί ή να εμβληθεί το πρόβλημα.
Συγκεκριμένα τις μέρες αυτές παρατηρήθηκε έλλειψη νερού στην Καστανιά , την Χρυσομηλιά , τον Κονισκό κ.λ.π. , η οποία για κάποιους αποδίδεται στην αλόγιστη σπατάλη λόγω του ποτίσματος κήπων , στην αύξηση του πληθυσμού την περίοδο του θέρους και σε βλάβες ή διαρροές του δικτύου.
Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στην Καστανιά όπου τις τελευταίες ημέρες το χωριό ¨στεγνώνει ¨ τις απογευματινές ώρες.
Ο πρόεδρος κος Γκαραγκάνης επιβεβαίωσε το πρόβλημα τονίζοντας ότι πράγματι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό στο χωριό και μέχρι στιγμής δεν μπορούν να βρουν την αιτία.
Είπε ότι ενώ στην δεξαμενή του χωριού το νερό είναι άφθονο και έχουν ελέγξει όλες τις παροχές των σπιτιών , μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να ανακαλύψουν που εστιάζεται το πρόβλημα.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ντίνος Καρακώστας , επιβεβαίωσε και αυτός τα προβλήματα επισημαίνοντας ωστόσο πως από την πλευρά του δήμου και της ΔΕΥΑΚ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την λύση του ώστε να εξακριβωθεί που ακριβώς είναι το πρόβλημα και δεν φτάνει το νερό για τις ανάγκες του χωριού όταν μάλιστα η περίοδος αιχμής δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.Μάλιστα τόνισε πως σε συνεργασία με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες ( προέδρους και συμβούλους) γίνεται προσπάθεια ώστε το νερό να μην λείψει από κανένα σπίτι.
Συνάμα κάνει έκκληση προς τους κατοίκους να μην σπαταλούν αλόγιστα μεγάλες ποσότητες νερού γιατί αυτό δεν είναι ανεξάντλητο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .