Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Γυμνασίου Αμπελίων στην Καλαμπάκα

3 Δεκεμβρίου, 2015 10:40 Επιμέλεια: /

IMG_0150_DCE

Τη Δευτέρα 30/11/20105 το σχολειό μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Καλαμπάκα. Πρώτος μας σταθμός ήταν η Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου τα παιδιά μας ξεναγήθηκαν στους  χώρους της από το εξειδικευμένο προσωπικό της και ενημερώθηκαν για τις πολυποίκιλες δράσεις και εφαρμογές που υλοποιούνται εκεί.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το νεοσύστατο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας και θαυμάσαμε το αποτέλεσμα της πολυετούς προσπάθειας του ιδρυτή του, κ. Μπαλογιάννη.Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών όπου εντυπωσιαστήκαμε από τα πολύτιμα εκθέματά του.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους καθώς και το προσωπικό των τριών αυτών χώρων – εστιών πολιτισμού, τα οποία αποτελούν κόσμημα και πόλο έλξης για την πόλη μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.