Εκπαιδευτική επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας στο Βόλο για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

13 Απριλίου, 2017 09:44 Επιμέλεια: /

img_6814

Το 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας οργάνωσε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βόλο στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος «Θεατρικό Εργαστήρι» για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης.

Ξεκινώντας τη διαδρομή μας την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 7.00 το πρωί φτάσαμε στο Δήμο Νέας Ιωνίας Βόλου λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. Το θεατρικό έργο που παρακολουθήσαμε είχε τον τίτλο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Καρόλου Γκουλντόνι, ένας ύμνος στο αυτοσχέδιο θέατρο δρόμου της Βόρειας Ιταλίας, την περίφημη Commedia dell’ arte. Μετά το πέρας της παράστασης ο σκηνοθέτης κ. Πανταζής Δημήτρης έδωσε στους μαθητές κάποια στοιχεία για το είδος και τη μορφή θεάτρου που παρακολούθησαν. Αναχωρώντας από την Πειραματική Σκηνή Νέας Ιωνίας Βόλου με τις καλύτερες εντυπώσεις επισκεφθήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα παλαιολιθικής κυρίως εποχής.

Φεύγοντας από το Μουσείο επισκεφθήκαμε την Μακρυνίτσα, απολαύσαμε τη διαδρομή και το τοπίο της περιοχής. Μια πανέμορφη εκπαιδευτική επίσκεψη έλαβε τέλος με την άφιξή μας στην Καλαμπάκα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη, οργανωτές και μαθητές.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.