Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Ε΄ τάξης του 4ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας στην Ξυλογλυπτική Σχολή

admin
admin
17 Μαρτίου 2017, 17:40

Την Τρίτη 14 Μαρτίου οι μαθητές της Πέμπτης (Ε΄) τάξης του 4ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας επισκέφτηκαν την Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας. Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ηρακλής Μαλακασιώτης και κ. Χρήστος Σιούλας.

Ο Διευθυντής κ. Σωτήριος Ζαμπούρας, το προσωπικό και οι μαθητές της Σχολής υποδέχτηκαν φιλικά και εγκάρδια τους μαθητές της Πέμπτης τάξης στους χώρους της Ξυλογλυπτικής.  Ο κ. Ζαμπούρας ξενάγησε τους μαθητές του Σχολείου στους χώρους εκπαίδευσης και στα εργαστήρια της Ξυλογλυπτικής Σχολής και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της και το Πρόγραμμα Σπουδών. Κατόπιν οι καθηγητές της Σχολής κ. Αντώνιος Καραμούτσιος και κ. Ευάγγελος Σινάνης  μίλησαν στους μαθητές για τα είδη ξύλου, την επεξεργασία και τη χρήση τους και έδειξαν στους μαθητές τη διαδικασία και τον τρόπο σκαλίσματος του ξύλου.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας για την υποδοχή, τη φιλοξενία, την ξενάγηση και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για την ενημέρωση των  μαθητών της Ε΄ τάξης του 4ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Νίκος Αυγέρης

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .