Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Ε΄ τάξης του 4ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας στην Ξυλογλυπτική Σχολή

17 Μαρτίου, 2017 17:40 Επιμέλεια: /

100_7426

Την Τρίτη 14 Μαρτίου οι μαθητές της Πέμπτης (Ε΄) τάξης του 4ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας επισκέφτηκαν την Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας. Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ηρακλής Μαλακασιώτης και κ. Χρήστος Σιούλας.

Ο Διευθυντής κ. Σωτήριος Ζαμπούρας, το προσωπικό και οι μαθητές της Σχολής υποδέχτηκαν φιλικά και εγκάρδια τους μαθητές της Πέμπτης τάξης στους χώρους της Ξυλογλυπτικής.  Ο κ. Ζαμπούρας ξενάγησε τους μαθητές του Σχολείου στους χώρους εκπαίδευσης και στα εργαστήρια της Ξυλογλυπτικής Σχολής και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της και το Πρόγραμμα Σπουδών. Κατόπιν οι καθηγητές της Σχολής κ. Αντώνιος Καραμούτσιος και κ. Ευάγγελος Σινάνης  μίλησαν στους μαθητές για τα είδη ξύλου, την επεξεργασία και τη χρήση τους και έδειξαν στους μαθητές τη διαδικασία και τον τρόπο σκαλίσματος του ξύλου.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας για την υποδοχή, τη φιλοξενία, την ξενάγηση και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για την ενημέρωση των  μαθητών της Ε΄ τάξης του 4ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Νίκος Αυγέρης

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.