Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 1ου ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας στο Visit Meteora Travel

8 Δεκεμβρίου, 2015 17:45 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 1ου ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015,  στην εταιρία τουριστικής προβολής Μετεώρων και τουριστικό γραφείο Visit Meteora Travel.

Οι μαθητές, με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού Πληροφορικής κ. Καρακίτσιου Χρήστου, στα πλαίσια του μαθήματος «Πληροφοριακά Συστήματα σε Επιχειρήσεις & Οργανισμούς»,  είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά πως συνδυάζονται σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής,  cloud εργαλεία διαχείρισης κρατήσεων και εργαλεία ψηφιακού marketing για την προβολή – προώθηση των τουριστικών αξιοθέατων των Μετεώρων και της ευρύτερης περιοχής,  την προσέλκυση επισκεπτών και την παροχή τουριστικών υπηρεσιών (διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία, δραστηριότητες στα Μετέωρα κλπ).

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη κ.Γιώργο Κουρέλη και τα στελέχη της επιχείρησης για την υποδοχή, την άρτια παρουσίαση και την αναλυτική ενημέρωση των μαθητών πάνω στα θέματα των σύγχρονων τεχνολογιών Πληροφορικής  στον τουρισμό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.