Εκπαιδευτική δράση στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας

17 Οκτωβρίου, 2016 17:35 Επιμέλεια: /

theopetra moyseio kai spilaio  (1)

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας (Γραφείο Β. Ελλάδος), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής  δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2016: «Παντέχνου πυρός σέλας  –  Λαμπερές ιστορίες φωτιάς», διοργανώνει σχετικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δράση για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Γ΄ – ΣΤ” τάξης) με τίτλο: «Χρήσεις της φωτιάς στην προϊστορική εγκατάσταση του Σπηλαίου Θεόπετρας», η οποία περιλαμβάνει περιήγηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη της πρώιμης παρουσίας φωτιάς στο χώρο του Σπηλαίου και του πολλαπλού ρόλου της στην καθημερινή ζωή των προϊστορικών κατοίκων του. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 θα διανέμεται ενημερωτικό έντυπο στους επισκέπτες.

 

Η είσοδος στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η δράση δεν περιλαμβάνει επίσκεψη στο σπήλαιο, το οποίο είναι κλειστό για το κοινό τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.