Έκοψαν την Βασιλόπιτα Σύλλογος,Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας

27 Ιανουαρίου, 2016 11:26 Επιμέλεια: /

DSD_3926_DCE

Σήμερα Τετάρτη παρουσία του συλλόγου των καθηγητών και των Γονέων και Κηδεμόνων ο διευθυντής κ. Πασχάλης Νικόλαος και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φώφη Μπλετσογιάννη έκοψαν την βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς 2016. Ο κ. Πασχάλης τόνισε πως ο ίδιος, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, εργάζονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να λύνονται τα ποικίλα προβλήματα, έτσι ώστε η προσφερόμενη στα παιδιά εκπαίδευση να είναι υψηλού επιπέδου.

Αφού ευχήθηκε το 2016 να είναι καλός και δημιουργικός χρόνος, τόνισε πως οι προσπάθειες θα ενταθούν έτσι ώστε οι μαθήτριες και οι μαθητές, που είναι και οι τελικοί αποδέκτες, να αποκτήσουν το μέγιστο δυνατό όφελος .

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας για τους μαθητές με τους τυχερούς να παίρνουν για δώρο από ένα φλασάκι.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.