Έκοψαν τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα οι πρόσκοποι

admin
admin
27 Ιανουαρίου 2016, 23:07

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Τρικκαίων, απέναντι από το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων,  τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι, οι ανιχνευτές, οι βαθμοφόροι και τα μέλη των επιτροπών κοινωνικής συμπαράστασης του 2ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων έκοψαν την ετήσια πίτα τους.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κκ Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Αρχιμανδρίτη, πατέρα Αλέξιο Κανίνα, τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου πρωτοπρεσβύτερου πατρός Δημητρίου Κυρίτση και του συνταξιούχου πρωτοπρεσβύτερου πατρός Βασιλείου Χιώτη.

Ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στους γονείς, αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο του προσκοπισμού αλλά και την ανάγκη του εκκλησιασμού των νέων, γιατί μόνο έτσι μπορούν  να βρούν το αληθινό νόημα της Ζωής και της Αγάπης.

Την εκδήλωση τίμησαν, εκ μέρους της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας ο περιφερειακός εφορος κος Παναγιώτης Κορδάς, ο πρόεδρος της ΕΚΣ κος Ευάγγελος Κατσακιώρης, ο βοηθός περιφερειακός κος Γιώργος Μπλάτσας και ο έφορος ακίνητης περιουσίας και οικονομικών κος Κωνσταντίνος Νανούλης.

Ευχάριστη και αναπάντεχη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία στην εκδήλωση του Τρικαλινού Γιατρού, Προέδρου του Ελληνικού τμήματος των Γιατρών χωρίς Σύνορα  κου Χρήστου Χρήστου ο οποίος δέχθηκε με χαρά να πει δυο λόγια στους παρευρισκόμενους για το σημαντικό έργο τους, ενώ του δόθηκε ένα μικρό ενθύμιο από το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων για την προσφορά του στον άνθρωπο.

Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δράσεις λυκόπουλων, προσκόπων και ανιχνευτών, των δύο συστημάτων, μέσα από βίντεο, καθώς επίσης και να απολαύσουν ζωντανά τραγούδια, που είχαν ετοιμάσει τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

 2ο & 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .