«Εκλογές στο Σύλλογο των Αποφοίτων Λυκείου Καλαμπάκας 1983»

admin
admin
10 Μαρτίου 2016, 07:52

Στις 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του «Συλλόγου Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983». Στη Γενική Συνέλευση πραγμτοποιήθηκαν οι επίσημες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου επίσημου Δ.Σ. και της πρώτης Ε.Ε.

Στην αρχή εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους συμμαθητές μας κ. Τσαντίκο Αντώνιο (Πρόεδρος), κ. Ζυγολάνη Μιλτιάδη (Γραμματέας) και κ. Τσιούμα Βαΐτσα (Μέλος).

Η Συνέλευση ομόφωνα ανέδειξε το νέο Δ.Σ. που αποτελείται από τους εξής συμμαθητές μας: κ. Γκίκας Διαμαντής (Πρόεδρος), κ. Μπρέντα Κωνσταντινιά (Γραμματέας), κ. Γατσά Μαίρη (Αντιπρόεδρος), κ. Αθανασούλας Κωνσταντίνος (Ταμείας), κ. Παπακώστα Ευφροσύνη (Υπ. Δημ. Σχέσεων) και με αναπληρωματικό μέλος την κ. Ευθυμίου Βασιλική.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν επίσης οι συμμαθητές μας: κ. Τσιαντούλας Γεώργιος (Πρόεδρος), κ. Τότη-Μπακάλη Αθανασία (Γραμματέας), κ. Δελιτζιάς Δημήτριος (Μέλος) και με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Μουλά Γεώργιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2015 ο «Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείου Καλαμπάκας» εγκρίθηκε επίσημα από το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας με την υποστήριξη του δικηγόρου και συμμαθητή μας κ. Γεωργίου Κυρίτση. Στην Συνέλευση επίσης πάρθηκε και η απόφαση για τη διοργάνωση της πρώτης εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2016 στο Βόλο.

Όλοι εμείς υποσχόμεθα ότι θα καταβάλουμε τα μέγιστα για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε αρχικά με όραμα και ανιδιοτέλεια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .