Εκλογές σήμερα στο ΠΑΣΟΚ – Για την ανάδειξη Οργάνων στην Καλαμπάκα

26 Ιουνίου, 2016 10:34 Επιμέλεια: /

pasok ekl ioyn 2016 (2)

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και την από 02/06/2016 εγκύκλιο του Γραμματέα της, σήμερα  26 Ιουνίου 2016 ημέρα Κυριακή  διεξάγονται αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος , από ώρα 09:00 έως και 19:00.

Οι εκλογικές διαδικασίες αφορούν τα όργανα:

Νομαρχιακές επιτροπές (Ν.Ε.)

Νομαρχιακές επιτροπές καταστατικού και πιστοποίησης (Ν.Ε.ΚΑ.Π.)

Νομαρχιακές επιτροπές οικονομικού ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.)

Συντονιστικών επιτροπών των δημοτικών οργανώσεων (Σ.Ε.)

Οι εκλογές θα γίνονται  στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας

Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης των περιφερειακών οργάνων είναι μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η διαφάνεια και η αυστηρή τήρηση των κανόνων αποτελεί προϋπόθεση για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συμμετοχής μελών και φίλων του Κινήματος, προκειμένου να ενισχυθεί το κύρος των περιφερειακών οργάνων, να ενδυναμωθεί το Κίνημά μας στις τοπικές κοινωνίες και να αποτελέσει και πάλι μια Ισχυρή Πολιτική Δύναμη που θα πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Οι εκλογικοί κατάλογοι παραμένουν ανοιχτοί και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.

Η απερχόμενη Σ.Ε. Δ.Ο.ΠΑΣΟΚ  Δήμου Καλαμπάκας Καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ του Δήμου  Καλαμπάκας να συμμετέχουν μαζικά  στις εκλογές.

pasok ekl ioyn 2016 (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.