Έκλεισαν όλα τα σχολεία στο Λος Άντζελες λόγω «απειλής»

15 Δεκεμβρίου, 2015 18:28 Επιμέλεια: /

B07714E9858392E20B5C0DCDF46F0674

Έκλεισαν για λόγους ασφαλείας όλα τα σχολεία στο Λος Αντζελες εξαιτίας αδιευκρίνιστης απειλής προς την ένωση σχολείων της πόλης, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Το FBI βρίσκεται επί ποδός για την εκτίμηση της κατάστασης και έρευνες πραγματοποιούνται σε όλα τα δημόσια σχολεία που ξεπερνούν τα 900.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times υπήρξε «αξιόπιστη απειλή» για βία με αναφορές σε σακίδια και δέματα σε σχολικές εγκαταστάσεις.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Αντζελες επιβεβαίωσε ότι η ένωση σχολείων δέχθηκε απειλή, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στη φύση της.

Το FBI βρίσκεται επί ποδός για την εκτίμηση της κατάστασης και έρευνες πραγματοποιούνται σε όλα τα δημόσια σχολεία -όπου φοιτούν περισσότεροι από 700 μαθητές από τα νηπιαγωγεία έως τα Λύκεια.

Τα σχολικά λεωφορεία που βρίσκονταν εν κινήσει επέστρεψαν στην αφετηρία, οι μαθητές που βρίσκονταν ήδη στα σχολεία κλήθηκαν να γυρίσουν στα σπίτια τους και οι γονείς ειδοποιήθηκαν ταυτόχρονα να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

«Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 05.00 τοπική ώρα μου τηλεφώνησε» ο επικεφαλής της αστυνομίας που είναι υπεύθυνος για τον τομέα των σχολείων και «μίλησε για μια απειλή εναντίον όχι μόνο ενός σχολείου αλλά πολλών» σχολικών συγκροτημάτων στο Λος Άντζελες, είπε ο Κορτίνες προϊστάμενος όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Λος Άντζελες Ραμόν Κορτίνες σε συνέντευξη Τύπου.in.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.