Έκλεψαν 10 μπαταρίες αυτοκινήτων από αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΚ

29 Φεβρουαρίου, 2016 08:16 Επιμέλεια: /

12736172_10209047917095524_1542994957_n_DCE

Στο μηχανοστάσιο του Δήμου Καλαμπάκας ( στην ποταμιά) ήταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα της ΔΕΥΑ Καλαμπάκας , όταν το Σαββατοκύριακο άγνωστοι έκλεψαν 10 μπαταρίες από 5 αυτοκίνητα.

Οι άγνωστοι άνοιξαν λαγούμι και εισήλθαν στον χώρο ανενόχλητοι αφού ο χώρος ούτε φυλάσσεται ούτε παρακολουθείται με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ( αν και το είχαμε προτείνει πολλές φορές).

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όπου αυτήν την ώρα ερευνά τον χώρο για εύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών.

Αυτήν την ώρα στο μηχανοστάσιο βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Βουρλίτσης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κος Δήμου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Θλιβερό το κατάντημα όλων των διαχειριστών της
    εξουσίας είναι ότι δεν προγραμματίστηκε ποτέ η κατασκευή ενός οργανωμένου χώρου με αποθήκες και στέγαστρα για την προστασία των οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.