Έκκληση

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
15 Σεπτεμβρίου 2015, 09:46

Έκκληση  που δείχνει  την σοβαρότητα του προβλήματος  έκανε ο  διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Τρικάλων  κ. Πλατογιάννης   στους Τρικαλινούς  , να δώσουν τον οβολό τους  προκειμένου να αγοραστούν αναλώσιμα υλικά  τα οποία προφανώς  δεν είναι επαρκεί  για την διασφάλιση   της απρόσκοπτης  λειτουργίας  της κλινικής   αλλά και γενικότερα του Νοσοκομείου .

«…Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο  να κάνουν μια προσφορά για το νοσοκομείο και ειδικά για το αγγειοδυναμικό εργαστήριο» ανέφερε ο κ. Πλατογιάννης  στο ομολογουμένως  συγκινητικό  του  κάλεσμα  που πέραν όλων των άλλων δείχνει   και την ευαισθησία   του .

Βεβαίως πολλοί  , όπως  μαθαίνουμε  σχετικά  ανταποκρίθηκαν  αλλά μάλλον χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο να γίνει  σ΄ αυτή τη φάση  σε συλλογικό επίπεδο .

Και τουλάχιστον εμείς οι Καλαμπακιώτες με την ευρεία έννοια , έχουμε δώσει δείγματα γραφής στο να συλλεγούν  χρήματα ανταποκρινόμενοι στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται κατά καιρούς . Μήπως κάτι να γίνει και για την ενίσχυση  του  Νοσοκομείο ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .