Έκκληση

15 Σεπτεμβρίου, 2015 09:46 Επιμέλεια: /

nosokomeio-nea_DCE

Έκκληση  που δείχνει  την σοβαρότητα του προβλήματος  έκανε ο  διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Τρικάλων  κ. Πλατογιάννης   στους Τρικαλινούς  , να δώσουν τον οβολό τους  προκειμένου να αγοραστούν αναλώσιμα υλικά  τα οποία προφανώς  δεν είναι επαρκεί  για την διασφάλιση   της απρόσκοπτης  λειτουργίας  της κλινικής   αλλά και γενικότερα του Νοσοκομείου .

«…Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο  να κάνουν μια προσφορά για το νοσοκομείο και ειδικά για το αγγειοδυναμικό εργαστήριο» ανέφερε ο κ. Πλατογιάννης  στο ομολογουμένως  συγκινητικό  του  κάλεσμα  που πέραν όλων των άλλων δείχνει   και την ευαισθησία   του .

Βεβαίως πολλοί  , όπως  μαθαίνουμε  σχετικά  ανταποκρίθηκαν  αλλά μάλλον χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο να γίνει  σ΄ αυτή τη φάση  σε συλλογικό επίπεδο .

Και τουλάχιστον εμείς οι Καλαμπακιώτες με την ευρεία έννοια , έχουμε δώσει δείγματα γραφής στο να συλλεγούν  χρήματα ανταποκρινόμενοι στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται κατά καιρούς . Μήπως κάτι να γίνει και για την ενίσχυση  του  Νοσοκομείο ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.