Εκεί θα μας φτάσουν !!!

13 Νοεμβρίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

Christmas-wallpaper-free-free-beautiful-white-christmas-wallpaper_DCE

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά  Μ.Μ.Ε  η γιορτή των Χριστουγέννων στα γερμανικά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, και παιδικούς σταθμούς θα απαγορευτεί και θα  αντικατασταθεί από την  «γιορτή του Φώτος», (κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης), με το πρόσχημα να μην θιχτούν  τοι μουσουλμάνοι εν΄ όσο   καταφτάνουν στην Ευρώπη εκατομμύρια μουσουλμάνοι πρόσφυγες .

Τίποτα δεν είναι τυχαίο !!! Όλα εξυπηρετούν τα σχέδια των παγκοσμιοτών που έχουν βάλει στόχο τον  εκφυλισμό   λαών  και πολιτισμών  και στην θέση τους να δημιουργήσουν έναν άλλο κόσμο χωρίς εθνική συνείδηση , πολίτες του παγκόσμιου χωριού !!!

Λοιπόν , ας ετοιμαστούμε , εδώ στην Ελλάδα της Χριστιανοσύνης , που αποτελεί την ουσία της Ελληνικής συνείδησης να μην μπορούμε να γιορτάζουμε ελεύθερα τους Αγίους μας , να μην γίνονται λιτανείες , να μην  γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα , το Πάσχα , τον Δεκαπενταύγουστο , να μην ομολογούμε  την πίστη μας και γενικώς να μην θρησκευόμαστε !!!

Θα το δεχτούμε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.