Εκδρομή με τις Φίλες της Αγάπης

4 Αυγούστου, 2017 12:13 Επιμέλεια: /

20170420_130605

Απ’ το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί 3ήμερη εκδρομή στις 15 έως 17 Σεπτεμβρίου σε Καλαμάτα-Μεθώνη-Πύλο- Αρχαία Ολυμπία.

Το πρόγραμμα της εκδρομής
1η ημέρα: Αναχώρηση από την πόλη μας στις 07:00 π.μ.
Στάση έξω από την Λαμία για καφέ
Επόμενη στάση έξω από την Ελευσίνα. Πέρασμα από τον ισθμό της Κορίνθου. Επίσκεψη στην πόλη Τρίπολης για γνωριμία με την πόλη καθώς και φαγητό.
Συνεχίζουμε για Καλαμάτα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Πρωινό και θα έχουμε χρόνο για περιήγηση στην πόλη της Καλαμάτας. Συνεχίζουμε για την Πύλο. Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε την παραλιακή περιοχή  όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Πέρασμα από την Φοινικούντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο με τα πράγματα μας. Αναχώρηση για επίσκεψη στην αρχαία Ολυμπία. Ελεύθεροι για φαγητό. Το απόγευμα θα έχουμε χρόνο για επίσκεψη στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση φθάνουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.