Εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της ¨ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ¨

5 Μαρτίου, 2017 09:41 Επιμέλεια: /

ΟΜΙΛΙΑ ΛΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 3_DCE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, η πολιτική εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του Κινήματος Γιάννη Λαγό. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση, όπου «οι μνημονιακές πολιτικές των κομμάτων του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου» έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού, και των παραγωγικών τάξεων της χώρας σε αδιέξοδα. Ταυτόχρονα η συνεχιζόμενη υποχωρητικότητα στα Εθνικά μας θέματα, έχουν οδηγήσει την Τουρκία στο να αποθρασυνθεί, και να «απαιτεί» τα πάντα από το αδύναμο -όπως τον κατάντησαν- Ελληνικό κράτος. Επίσης στη χώρα μας αυτή την στιγμή, συντελείται μια βίαιη πληθυσμιακή αλλαγή, αφού χιλιάδες επί χιλιάδων λαθρομεταναστών, συρρέουν στη χώρα μας, υπό την «επίβλεψη» των «περίφημων» ΜΚΟ, και με την ιδεοληπτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και των λοιπών μνημονιακών κομμάτων, να παρακολουθούν πότε με «ικανοποίηση» και πότε με αμηχανία, όλη αυτή την κοινωνική και Εθνική καταστροφή. Μόνη δύναμη αντίστασης απέμεινε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το λαϊκό Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την πλήρη απομόνωση από τα συστημικά και ελεγχόμενα από το πολιτικό κατεστημένο «μεγάλα» ΜΜ»Ε», και τα πισώπλατα πολιτικά «μαχαιρώματα», δίνει τον μοναχικό αλλά ωραίο αγώνα, για την επανάκτηση της Εθνικής ανεξαρτησίας, και της αποκατάστασης της τιμής και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών που δοκιμάζονται όλα αυτά τα χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας, και της ηθικής παρακμής, ο αγώνας για την Ελληνική σημαία, ο αγώνας για πατρίδα και Ελευθερία, θα είναι διαρκής και έντονος, σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν τον λαό μας και το Έθνος μας στο περιθώριο και την απόγνωση».

Ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο νομό Τρικάλων, είχε συναντήσεις με κτηνοτρόφους, τον Πρόεδρο των τριτέκνων, και το προεδρείο του σύλλογου ξενοδόχων της Καλαμπάκας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των κλάδων τους,και τους ενημέρωσε για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και την κοινοβουλευτική της δράση, για θέματα που τους απασχολούν. Κοινή διαπίστωση σε όλες τις συναντήσεις, ήταν πως, από την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, καμιά δράση, και πως τα πάντα και οι πάντες, έχουν αφεθεί στην τύχη τους και κανένας από την κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τίποτε.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΟΜΙΛΙΑ ΛΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 3_DCE ΟΜΙΛΙΑ ΛΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 1_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.