Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

5 Απριλίου, 2016 17:34 Επιμέλεια: /

epitropi eirinis

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων – Μέλος της ΕΕΔΥΕ διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 12 Απρίλη 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα “Αίγλη” του Ξενοδοχείου “Πανελλήνιο”. Ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Παπαναστάσης, συνταγματάρχης ε.α. – Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ με θέμα:  «Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο:

Διεθνής αγώνας κατά του ισλαμικού εξτρεμισμού ή πολεμικοί ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί;».

Ο κ. Νίκος Παπαναστάσης αποφοίτησε απ” τη Σχολή Ευελπίδων το 1980 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού, υπηρετώντας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του σε Μονάδες του Όπλου του και των Ειδικών Δυνάμεων. Είναι μέλος της Γραμματείας της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), συμμετέχει στο αγωνιστικό και διεκδικητικό κίνημα των αποστράτων και είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Από τη Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.