Εκδήλωση γεμάτη ιστορία

14 Μαΐου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

DSC_2491_DCE

Μπορεί να ήταν εργάσιμη μέρα αλλά αυτό σίγουρα δεν εμπόδισε να γίνει μια πολύ όμορφη εκδήλωση ιστορικής μνήμης και αυτογνωσίας στην παλιά Κουτσούφλιανη , τον σημερινό Πλατάνιστο .

Μια εκδήλωση που τίμησαν ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ και φυσικά η δημοτική αρχή του Δήμου Καλαμπάκας με επικεφαλής  τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη αλλά και εκπροσώπους   στρατιωτικών αρχών  και σωμάτων ασφαλείας  του Νομού ,  όπου κάτω  από τον αιωνόβιο πλάτανο του Πατροκοσμά  τίμησαν την ηρωική  πράξη των Κουτσοφλιανιτών να κάψουν το χωριό τους , που πέρασε στην Τουρκική επικράτεια  , και ζαλωμένοι εικονίσματα  και τα κόκαλα των προγόνων τους , και να ζήσουν στην μητέρα πατρίδα , το σημερινό χωριό Παναγιά .

Λοιπόν , μήπως  , στις σημερινές εποχές που ζούμε , θα πρέπει αυτές τις ηρωικές  πράξεις όχι μόνο να τις αναδείξουμε αλλά και να μεταλάβουμε από αυτές ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.