Eικαστική έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων «στη σκιά των Μετεώρων 4η »

3 Μαΐου, 2016 21:20 Επιμέλεια: /

DSC_8224_DCE

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων,  υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας, παρουσιάζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τα έργα των μελών του, «στη σκιά των Μετεώρων» , από τις 10 μέχρι 15 Μαΐου 2016, στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τέλος προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τα εγκαίνια της Τρίτης.

Οι προηγούμενες εκθέσεις και η θετική ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής, καθιέρωσαν αυτή την ετήσια παρουσία του Συλλόγου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Καλαμπάκας. Αυτό, άλλωστε, δηλώνει και η μεγάλη συμμετοχή των καλλιτεχνών στην έκθεση αυτή (πάνω από τριάντα μέλη εκθέτουν τη δουλειά τους και φέτος).

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης οφείλεται εν πολλοίς και στην προθυμία και συμπαράσταση του Δημάρχου, Χρ. Σινάνη, και της Αντιδημάρχου, Λ. Μπαντέκα, τους οποίους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης και τη Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την παραχώρηση της αίθουσας σε περίοδο λειτουργίας του Σχολείου.

Επιδιώκουμε να γίνονται οι εκθέσεις μας σε τέτοιες περιόδους, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να οργανώνουν επισκέψεις των μαθητών τους, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική αγωγή τους. Σ’ αυτό έχουμε τη συμπαράσταση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων, Χρ. Μπουλούμπαση, τον οποίο ευχαριστούμε.

Προσκαλούμε ιδιαιτέρως, λοιπόν, τους Διευθυντές, δασκάλους και καθηγητές των Σχολείων της Καλαμπάκας να επισκεφθούν την έκθεση και να επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανώσουμε την επίσκεψη των μαθητών τους.

 

  • Είσοδος ελεύθερη
  • Ώρες επισκέψεων: 10:00-14:00 και 18:00-21:30 καθημερινά!
  • Για τις επισκέψεις σχολείων τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974069373

 

Η Πρόεδρος Μ. Ζιάκα

Κατάλογος των συμμετεχόντων στην έκθεση Καλαμπάκας:

 

Αδάμου Μαρία
Αλεξίου Γωγώ
Αριστείδης Ανδρέας
Βάκας Απόστολος
Γκούμας Νικόλαος
Γραββάνη Χρυσή
Γρατσάνη Μαρία
Ζιάκα Μαρία
Κακλαμάνη-Βλάχου Λαμπρινή
Κανάκα Ρομάνα (Ρόμη)
Κανίνα Ζωή
Κανίνα-Βάκα Τζένη
Καραγγέλη Φανή
Καραλής Σπύρος
Κομπόλια Έφη
Λιάπη Λιλίκα
Μάγκα Παναγιώτα
Μέος Ευάγγελος
Μπαντέκας Γρηγόριος
Μπαλαμώτη-Τριανταφύλλου Ευγ.
Μπέλλου Κων/να
Μπουσδούκος Αναστάσιος
Οικονόμου Απόστολος
Παπαγεωργίου Αίγλη
Πετσογιάννη-Τουρίμπαμπα Ζωζώ
Σκούτας Βασίλειος
Στεργίου-Ζαχαράκη Ζωή
Στραπάτσας Παναγιώτης
Στυλιάρα Σταυρούλα
Ταμπρατζή Ελένη
Τάσιου Ελένη
Τέλιου Δήμητρα
Τσίκος Δημήτριος
Τσιούνη Νικολέτα
Χαρίση Μαριάνθη
Χειλά-Τσότσολα Λίλια
Χρηστάκος Λεωνίδας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.